rss

Registrul Auto Roman trebuie sa INTERZICA masinile cu volan pe dreapta

Tota lumea spune ca o masina care are volanul pe partea dreapta trebuie sa fie interzisa a circula in Romania.

Registrul Auto Roman trebuie sa INTERZICA masinile cu volan pe dreapta

Conform statisticilor cele mai grave accidente rutiere sunt produse de catre soferii care conduc aceste masini cu volanul pe partea gresita a drumului.


In Romania infrastructura este una dintre cele mari probleme care duce anual la decesul a peste 20.000 de oameni ( exact populatia unui oras mic din Romania!).Pentru a scadea si mai mult aceasta mortalitate cutremuratoare intalnita pe soselele de la noi RECOMANDA CELOR DE LA RAR SA INTERZICA ACESTE MASINI.


In primul rand Marea Britanie NU MAI ESTE IN Uniunea Europeana, detaliu care poate facilita si mai usor interzicerea acestor masini in Romania.Cine vine in vizita in Romania cu aceste masini trebuie sa benefecieze de o perioada de 14 zile pentru a iesi din tara, lucru extrem de usor de realizat de catre RAR impreuna cu Politia de Frontiera.


Pe scurt aceste masini trebuie interzise a circula in Romania, tara cu cea mai proasta infrastructura din Europa.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
masini volan dreapta, interzicerea masinilor din uk, masini volan dreapta interzise romania, rar inmatriculare volan dreapta, cum inmatriculez o masina cu volan dreapta, pericol public masini volan dreapta, accidente masini volan dreapta romania