rss

Renault Captur 1 vs Renault Captur 2. Care sunt schimbarile? Fata in fata

Francezii de la Renault au schimbat recent gama Captur 2019.

Renault Captur 1 vs Renault Captur 2. Care sunt schimbarile? Fata in fata

De aceasta data avem o noua generatie de modele crossover care poarta aceelasi nume insa care in realitate este complet diferita fata de predecesorul sau.


La interior plansa de bord clasica a lui Captur 1 imprumtata de la Clio a fost acum complet modernizata pentru a integra noul sistem de navigatie R Link II 2019.


Diplay-ul este pozitionat vertical asemenea modelelor Talisman si Espace si ofera fara doar si poate cea mai buna vizibiltate din segment.


Tot nou este si diplay-ul din spatele volanului care este acum complet si care ofera informatii de top asemenea modelelor PSA si VAG in versiunile lor de top.


MOTORIZARI


Sub capota Renault pastreaza doar gama 1.5 BlueDCi care acum ofera o putere maxima de 114 PC, insa vedeta programului este motorizarea 1.3 TCe pe benzina de 100, 130 sau 155 CP.


Aceasta din urma poate sa fie cuplata la o transmisie EDC cu 7 trepte semnata de germanii de la Getrag.


CALITATE DE FABRICATIE


Prima generatie de Captur a demonstrat ca are un interior foarte rezistent in timp pentru ca era acoperit de un plastic dur, lucru complet schimbat la noua generatie care ofera all around o calitate de fabricatie mult superioara.


In versiunea Initiale Paris aceasta masina nu are nici un concurent la capitolul lux si confort pentru un crossove de clasa mica.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Renault Captur 1 vs Renault Captur 2, fata in fata Renault Captur 1 vs Renault Captur 2, schimbari Renault Captur 1 vs Renault Captur 2, test drive Renault Captur 1 vs Renault Captur 2, motorizari Renault Captur 1 vs Renault Captur 2, pret Renault Captur 1 vs Renault Captur 2, garda la sol Renault Captur 1 vs Renault Captur 2, pret romania Renault Captur 1 vs Renault Captur 2, interior rlink 2 vs r link 1, 1.3 tce vs 1.2 tce