rss

Renault ramane cel mai mare constructor de automobile electrice din Europa

De fiecare data cand vorbim de maisni electrice ne ducem cu gandul la Tesla sau cine stie ce alta marca auto premium.

Renault ramane cel mai mare constructor de automobile electrice din Europa

In realitate cand vrei sa-ti cumperi o masina electrica in Europa de Est poti alege un model Renault pentru ca francezii au cea mai mare gama de masini electrice din Europa.


Pentru fanii acestor modele nu uitam a spune ca Tesla are doar trei masini electrice ( Model 3, S si X) in timp ce Renault are gama ZOE prima generatie, ZOE II 2019, Twizy, Kangoo ZE si marele Master ZE.


Din pacate berlina Fluence ZE nu se mai produce pentru ca urmeaza un Megane ZE in perioada urmatoare.


Cel mai de succes model ramane in schimb gama ZOE care acum are un motor electric de 135 CP ( suficienti pentru o masina de oras) si care este capabila a merge 390 KM conform normelor WLTP in vigoare!


Si mai imporant pentru piata auto din Romania aici Renault are o prezenta cosiderabila la capitolul unitati service in timp ce de exemplu Tesla nici macar nu are un service pentru aceste masini! Cel mai apropiat este in Austria!


Si daca tot vorbeam de masini electrice urmeaza noul Peugeot e-208 si viitoarele e-3008 si e-508 masini care vor reprezenta o mare problema pentru marca americana Tesla in Europa!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
reanult masini electrice, gama masini electrice europa, service masini electrice romania, probleme tesla romania, garantie renault zoe 2020, automomie zoe II 2020, autonomie master ze, fluence ze