rss

Repara masina cu ajutorul Autolatest Romania- Noi testam toate masinile si cunoaste cele mai bune service-uri auto din Bucuresti

Nu de foarte putina vreme toti cei care conduc o masina in Capitala s-au vazut nevoiti sa mearga la service pentru mentenanta masinii.

Repara masina cu ajutorul Autolatest  Romania- Noi testam toate masinile si cunoaste cele mai bune service-uri auto din Bucuresti

Ei bine cand trebuie sa mergem cu masina la doctor incep problemele pentru ca majoritatea service-urilor din Capitala se comporta cu, clientii asemenea samsarilor din Autovit, respectiv acestia sunt pusi sa plateasca piese imaginare care nici macar nu sunt defecte.


De exemplu un sofer care nu cunoaste foarte bine tehnica automobilului este nevoit sa creada pe cuvand constatarea celui de la service, adica sa plateasca servicii de care nu are nevoie.Exact pentru acest lucru noi cei de la Autolatest am decis sa pornim un program de RECOMANDARE si ATENTIONARE a cititorilor despre service-urile auto din Bucuresti.


Pentru a avea parte de o recomandare Autolatest trebuie doar sa trimiti un email pe adresa AUTOLATEST@GMAIL.COM si in cel mai scurt timp noi recomandam cel mai INDICAT service pentru masina ta.


AVANTAJELE AUTOLATEST:


-Nu trimitem clientul la un service care este SCUMP si care nu are COMPETENTA in reparatia masinii TALE.


-Nu recomandam service-ul oficial al marcii pentru ca noi toti stim ca nu mai este cazul sa platim IMAGINEA unui dealer pentru o reparatie ieftina.


-Autolatest COLABOREAZA cu toate firmele de asigurari, respectiv reparatia masinii este realizata in cele mai bune conditii si NU CU PIESE AFTERMARKET cum multe firme de asigurari o recomanda!CARE SUNT PRINCIPALELE ETAPE IN INTRETINEREA MASINII:


REPARAŢII MECANICĂ-ELECTRICĂ


Vă oferim toata gama de intervenţii service auto, incluzând:
· Diagnosticare completă (testere WDS, FDS, NGS)
· Revizii normale si complexe
· Înlocuire anvelope, inlocuire amortizoare, placuțe și discuri de frână
· Echilibrare roți, geometrie computerizată
· Montaj sisteme audio si multimedia


REPARAŢII TINICHIGERIE-VOPSITORIE


Executăm toata gama de operațiuni specifice de tinichigerie și vopsitorie, incluzând:
· Redresări caroserii, îndreptări și înlocuiri elemente caroserie
· Schimbări de parbrize/lunete
· Operații de intreținere (polishare, ceruire, tratamente)
· Vopsire parțială sau totală cu vopsea normală, metalizată sau perlată.


DECONTARE DIRECTĂ CU ASIGURATORII


Pentru reparațiile acoperite de polițele RCA si CASCO, oferim decontare directă cu majoritatea societăților de asigurări, printre care: Allianz, Generali, Groupama, Uniqa.


 
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
repara masina autolatest, cel mai bun service, test service, cum alege un service?, cel mai ieftin service, service gratis masina, service asigurari, recomandare service, nu merge la dealer, cel mai bun service nu este cel cunoscut de prieteni, sfatul autolatest, sfaturi service auto