rss

Samsarii auto au inceput sa-si faca case de licitatii online direct in Romania

Daca pana acum samsarii aduceau masini din Europa de Vest cumparate online acum acestia au trecut la pasul urmator.

Samsarii auto au inceput sa-si faca case de licitatii online direct in Romania

Respectiv nu mai aduc masini de la casele de licitatii de renume precum CarsOnTheWeb sau ADESA, ci chiar si-au facut chiar ei asemenea platforme digitale cu vanzarea de masini in Romania.


Mai jos vezi un asemenea samsar care CERE AUTOMAT 5% din pretul de vanzare al masinii cu o simpla promovare la Google AdWords sau Faceebok Ads.
Rezultatul este prezentarea unei masini care CICA este ok din Romania, iar clientii se "bat" in oferte la fiecare 3 minute pentru a castiga licitatia.


DE CE NU RECOMANDAM ACESTE CASE DE LICITATII:


-masinile sunt din Romania aduca au probleme tehnice sau nu au carte service realizata la dealeri.-daca cumperi o asemenea masina NU O POTI VERIFICA INAINTE DE ACHIZITIE ( o cumperi pur si simplu dupa niste imagini!).


-casele de licitatii samsaresti din Romania nu oferea intreaga imagine cu probleme masinii ( pun doar 6 imagine si o mica descriere!).


-samsarii cu case de licitatii din Romania nu platesc servicii de ferificare terte care sa ateste starea tehnica reala a masinii-pretul cerut este vizibil in timpul licitatiei doar de catre samsar care poate sa favorizeze alt cumparator ( nu exista transparenta!)


-masinile vandute NU AU GARANTIE, NU AU CARTE SERVICE SI NU AU ISTORIC LA REPREZENTANTA!
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
samsari case de licitatii, adesa samsari auto, carsontheweb samsari auto, piata licitatii samsari auto bucuresti, probleme case de licitatii automobile, procent samsari case de licitatii auto online