rss

Scanner cu laser pentru anvelope doar la AUTO SOFT Service! Verifica anvelopele GRATUIT

Echipa Autolatest a testat in premiera cea mai noua tehnologie de verificare a anvelopelor auto.

Scanner cu laser pentru anvelope doar la AUTO SOFT Service! Verifica anvelopele GRATUIT

Este vorba de un scanner laser, care este gasit in premiera in Romania, doar in cadrul retelei de service AutoSoft si care ofera fara doar si poate cea mai buna solutie pentru soferul modern.


CE FACE ACEST SCANNER LASER?
La aceasta intrebare cu siguranta trebuie sa dam un raspuns, pentru ca acum vedem cum tehnologia evolueaza in ritm alert, iar unitatile service de roti au acum un nou instrument de masura.Este vorba de scannerul cu laser pentru anvelope care pur si simplu, in mai putin de cateva minute, te anunta care este gradul de uzura al anvelopelor tale, fara sfaturi din partea mecanicilor de roti de la coltul strazii.


Acum clientii pot vedea cum s-au uzat anvelopele si daca masina are nevoie de o geometrie a sistemului de rulare, scanner-ul fiind singurul care poate sa-ti ofere aceasta recomandare.CAT COSTA O SCANARE LASER?


Asa cum spuneam si in titlu, aceasta scanare laser se efectueaza GRATUIT de catre personalul specializat, in toate unitatile service AutoSoft din Bucuresti.


Nu este nevoie de o programare prealabila pentru ca scanarea dureaza cateva minute!


Despre AUTO SOFT
AUTO SOFT ofera una dintre cele mai variate si mai complete oferte de anvelope, jante si accesorii auto de pe piata din Romania. Inca de la începuturile companiei ne-am bazat pe 4 principii care ne ghideaza activitatea zi de zi: marfa de cea mai buna calitate, preturi cat mai mici (preferam o viteza de rotatie a stocurilor ridicata, obtinuta prin practicarea unor adaosuri comerciale scazute), colaborare reciproc avantajoasa si servicii cat mai rapide.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Scanner anvelope AUTO SOFT Service, scaneaza anvelopele cu laser, autolatest autosoft, pret scanare laser autosoft, scanare gratuita anvelope autosoft, pret schimb anvelope 2019, pret oferta anvelope autosoft, cum functioneaza Scanner anvelope AUTO SOFT Service