rss

Servicii de top la BDT Rent A Car-Cum sa inchiriezi o masina premium fara batai de cap?

Exista momente in viata fiecarei familii cand trebuie sa merga la un eveniment insa automobilul detinut nu este tocmai cea mai buna alegere la capitolul imagine.

Servicii de top la BDT Rent A Car-Cum sa inchiriezi o masina premium fara batai de cap?

Ei bine si noi ne-am aflat intr-o asemenea situatie cand am avut nevoie de o masina de prestigiu pentru a ajunge la un eveniment.


In mare parte aceasta problema se poate rezolva simplu, adica mergem si ne achizitionam o asemenea masina insa pretul de achizitie de peste 40.000 euro reprezinta aproape de fiecare data o problema, sau mergem la un dealer specializat in inchirierea de automobile pe o perioada determinata.In urma unei selectii pe piata de profil ne-am oprit la cel mai important dealer Ford din Bucuresti, compania BDT care dispune de si o divizie dedicata inchirierii de masini denumita BDT Rent A Car.


Odata ajunsi in cadrul BDT am fost intampinati de catre domnul Razvan Popescu care ne-a facilitat pentru o perioada de trei zile un model Land Rover Freelander II.Pentru ca si sotia avea sa conduca masina unul dintre criterii a fost ca automobilul sa dispuna de o cutie de viteze automate.Zis si facut, BDT Rent A Car oferind un Freelander de actuala generatie echipat cu o cutie automata, masina care ne-a permis sa avem parte de o calatorie extrem de confortabila in cele trei zile.


Mai mult decat atat, am parcurs cu masina aproximativ 600 de km si putem spune ca la capitolul imagine ne-am integrat perfect asemenea celor invitati.Asadar, recomandam cu caldura imprumutul unui automobil premium pe o asemenea perioada pentru ca aceasta este singura solutie sa nu achizitionam o masina noua extrem de scumpa care are costuri de intretinere foarte mari.


Domnul Razvan Popescu ne-a spus ca si pentru cei cu un buget mai mic exista la BDT Rent solutii, respectiv masini Ford cu motoare diesel care au un consum extraurban situat undeva la 4.2 litri. 


Vezi intreaga flota a celor de la BDT Rent A Car AICI!


Vezi AICI cum poti sa inchiriezi o masina de la BDT RENT A CAR!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
bdt rent a car, flota bdt rent, de unde inchirez masini, cea mai buna masina de inchiriat, oferte bdt rent a car, discount bdt rent a car, inchiriere ford bdt rent a car, inchiriere freelander bdt rent a car, inchiriere range rover, servicii bdt rent a car, ford bdt rent a car, razavan popescu bdt rent a car