rss

Situatie DEZASTRUOASA la Registru Auto Romana din Voluntari! Organizarea este catastrofala si cozile se intind pe sute de metri

Astazi am avut nevoie sa mergem cu una dintre masinile de la redactie la RAR-ul din Afumati.

Situatie DEZASTRUOASA la Registru Auto Romana din Voluntari! Organizarea este catastrofala si cozile se intind pe sute de metri

Totul este bine pana cand ajungi la fata locului si pentru o simpla omologare vezi ca trebuie sa stai la o coada de cateva sute de masini, coada care dureaza asa cum nu ne-am asteptat peste 5 ore!
Astia au programat toate masinile la aceeasi ora!?!?!?


Da este corect, astazi cu masina programata la ora 11.30 am reusit sa "scapam" din acest calvar birocratic in jurul orei 16.40-17.00, durata extrem de mare chiar si cand ne comparam cu perioada 2008 cand au fost inmatriculate peste 400.000 de masini in Romania.


Acum dupa marea criza (aici citim o perioada de relaxare a celor de la RAR) a venit timpul sa vedem in cat timp se omologeaza o masina deja inmatriculata in Romania, rezultatul fiind unul dezastruos.Poate nu mai au personal, poate ca ziua nu mai are atatea ore, poate fetele de la programari traiesc pe alta lume, insa rezultatul este unul CATASTROFAL!


Domnilor asa nu se poate pentru ca totul este computerizat, iar oamenii in ciuda unei bune credinte sufera in continuare!


Daca nu apar prin presa articole de acest fel situatia poate continua fara probleme, insa realitatea este crunta! Acum DEZASTRUL de la RAR este mult mai mare decat in anii precedenti.


In plus fata de aceasta vedem ca nu prea mai exista nici ingineri RAR capabili sa gaseasca o serie de la un banal ARO din anii 90, iar foarte multi taximetristi vin la RAR cu masinile PRAF care nici macar nu mai pornesc de pe rampa, ele fiind impinse in curte dupa ce au promit aviz pozitiv de functionare!
Unii vin acum cu faruri cu Xenon neomologate fara menajamente pentru ca stiu ca exista "intelegere", lucru care era de neconceput in anii 2000.


Totul este relaxat si o zi pierduta la RAR in Afumati devine ceva normal! Si spunem aceasta dupa ce RAR a primit o gura de aer din partea Inspectoratului de Politie care nu mai cere identificare la RAR a masinilor SH pentru inmatriculare!


Domnilor nu este normal! 
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
rar voluntari, registru volunatri, probleme rar 2016, cozi rar, inspectie rar, omologare rar, identificare rar, probleme xenon rar, probleme autorizatie taxi rar, progrmare rar, telefon rar voluntari, ingineri rar voluntari, dezastru rar voluntari, probleme programari rar, carte gresita rar afumati, emisii gresite rar voluntari, birocratie rar, registru auto roman