rss

SMUR a cumparat ambulante fara sistem de acces targa si izoleta! Deja au aparut incidente

SMURD a cumparat cele mai incomode ambulante de urgenta din lume! Nu prea poti baga si evacua targa sau izoleta.

SMUR a cumparat ambulante fara sistem de acces targa si izoleta! Deja au aparut incidente

In ultimele saptamani tot vedem la TV faptul ca cei de la SMUR au in sfarsit un nou tip de ambulanta dedicata situatiei de calamitate sau pandemie.


Adica in timp de COVID19 cei de la SMUR dau dovada de profesionalism si curaj tipic breslei, insa cand ne uitam la ambulantele lor alea noi pentru calamitati vedem de fapt ca cei care s-au ocupta de achizitia lor nu prea s-au gandit la situatii practice.


Adica cum bagi un pacient cand este in izolenta in spate tinand cont de faptul ca poate afara ninge sau ploua si SMURD ti-a echipat ambulanta cu partie de tabla numai buna sa te duc cu tot cu pacient exact sub rotile masinii.


Un alt caz este cel al unui pacient pe o targa normala si descoperi ca SMURD ti-a dat o ambulanta super dotata insa care are acces pe niste scari extrem de incomode?


Acestea sunt reale probleme pe care cei de la SMURD din teren trebuie sa le infrunte acum zi de zi, unii poate neafland ca o asemenea ambulanta poate costa chiar si 200.0000 de euro si este MADE IN ROMANIA!


Companie se numeste Deltamed si este un Cluj Napoca!


Carosierul spune ca a dorit sa puna pe un sasiu de Sprinter 4x4 sau Iveco NewDaily de 5.5 tone carcasa ambulantei, insa care in realitate merge 99% din timp doar pe sosea! Adica solutia cu cel mai mare sasiu si cea mai mare garda la sol sunt elemente importante doar pe hartie unde trebuia sa castige atat Mercedes si Iveco la vanzare cat si carosierul care cere mai mult pentru ca vorbim de un sasiu greu!


CITESTE MAI MULTE AICI!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
salvare smurd covid19, unitate salvare smurt, salvare sprinter 4×4 smurd, probleme acces salvare smurd covid, salvare probleme deltamed sprinter smurd, deltamed carosier probleme, salvari smurd fara acces pacienti, smurd aluneca pacinet izoleta