rss

Ssangyong Motors este o marca care are mari probleme! Dispare din nou din Romania?

In Romania una dintre cele mai probematice marci auto a fost si inca continua sa fie Ssangyong Motors.

Ssangyong Motors este o marca care are mari probleme! Dispare din nou din Romania?

Dupa Subaru care a fost retras oficial de pe piata din Romania in urma cu cativa ani, cei de la Ssangyong tot incearca sa se reinventeze.


Daca in trecut succesul marcii a fost asigurat de catre familia Stein si Autoitalia, acum marca este vanduta de catre un dealer din Ungaria care din pacate nu reuesete sa afiseze vanzari bune.


Pe langa acest detaliu acum in plina pandemie mai trebuie sa tinem cont de faptul ca Ssangyong a fost abandonat de catre Mahindra India care detinea marca de cativa ani.Acest abandom reprezinte de fapt INCETAREA EXISTENTEI Ssangyong Motors pe toate pietele, iar cea din Romania care a avut cele mai mici vanzari din UE este prima care urmeaza sa reactioneze.


Se pare ca nu vom vedea o a treia reinviere a marcii Ssangyong in Romania pentru ca nu au produse competitive, nu au o retea de serivce-uri raspandite pe intreg teritoriul Romanei, iar pretul pieselor de schimb este mult mai mare decat la KIA sau Hyundai.Chiar si cand ne uitam la valoarea de revanzare vedem cum masinile Ssangyong au devalorizari chiar si de 50% in primii ani de ultilizare, pierderi foarte mari pentru orice masina nou vanduta in Romania!


Este pacat, insa vom vedea in scurt timp DISPARITIA MARCII in Romanieie pentru ca importatorul nu a fost in stare sa ofere o politica de vanzari si promovare COERENTA in acesti ultimi 5 ani.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
ssangyong motors 2020, ssangyong romania, dealeri ssangyong romania, probleme piese ssangyong, probleme promovare ssangyong romania, viitor ssangyong romania