rss

Statul German si Merkel au decis sa invadeze Europa de Est cu masini diesel poluante! Guvernul PSD nu spune nimic

Conform ultimelor informatii statul german a inceput o campanie de scoatere a masinilor vechi diesel din Germania.

Statul German si Merkel au decis sa invadeze Europa de Est cu masini diesel poluante! Guvernul PSD nu spune nimic

De fapt este vorba de o SCHMEA TIP RABLA care se aplica punctual in anumite zone din Germania si care ofera clientilor de masini vechi inclusiv Euro 5 suma de 10.000 de euro daca vor sa-si cumpere o masina noua.


Daca nu vor nu este nici o problema pentru ca in peste 10 orase mari din Germania masinile diesel vechi Euro 1, 2, 3, 4 si 5 inclusiv NU MAI AU VOIE SA INTRE.
Aceasta schema tip rabla este una de ajutorare a cetatenilor germani in a reduce poluarea reala din orase, insa statul german a decis ca masinile vechi sunt predate dealerilor auto de unde clientii cumpara modelul nou.


In toate tarile civilizate aceste masini sunt CASATE insa in Germania acei dealeri cu masini diesel vechi AU PUTEREA DE  A LE VINE IN AFARA GERMANIEI pentru a scoate un ban in plus.
Adica Rabla germanilor este o solutie extrem de profitabila pentru ca acei dealeri primesc si bani din partea statului german insa si din vanzarea de masini vechi poluante, iar CETATENII DIN EUROPA DE EST precum Romania sau Bulgaria unde cu sigurnata vor merge aceste masini PRIMESC DOAR RABLE POLUANTE!Acesta este un semnal de alarma dat celor care conduc Ministetul Mediului din Romania, singura institutie care poate verifica si ANULA importul de masini SH din Germania daca acestea vin din partea unor dealeri care au primit bani din partea statului german pentru vanzarea lor in Est!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Statul, German, Merkel, decis, invadeze, Europa, masini, diesel, poluante, Guvernul, spune, nimic