rss

Subaru nu are reprezentanta in Romania! Au doar unitatea service SMT

Foarte multi cititori ne-au atras atentia ca exista o problema cu importatorul Subaru in Romania.

Subaru nu are reprezentanta in Romania! Au doar unitatea service SMT

De fapt Romania nu mai are oficial de peste 5 ani un importator de masini Subaru pentru ca marca japoneza s-a retras definitiv de pe aceasta piata, adica nu mai are dreptul de a vinde masini Subaru din partea Subaru Europe!
Orice cauta Subaru in Google gaseste site-ul celor de la SMT, fostul importator Subaru Motor Trading care din pacate in realitate nu este decat un reparator al marcii.


Adica SMT trebuie doar sa repare si sa ofere service pentru masinile Subaru vandute de catre Subaru Europe in Romania cu mai bine de 7 ani in urma! De fapt Subaru Europe este fortat sa ofere mententanta oficiala pentru masinile sale chiar si dupa ce aceasta marca a fost retrasa de pe piata.
Acum vedem o serie de dealeri Subaru in Romania care nu mai au nici o legatura cu marca Subaru in Europa, dovada principala fiind lipsa Romaniei de pe harta Subaru Europa!Avem oficial Subaru doar in Bulgaria ( un dealer Subaru cu actionerat din Italia) si Subaru Ungaria! Nici o urma de celebrul SMT cu sediul in Bucuresti.


Aceasta nu este un articol care sa denigreze imaginea marcii Subaru in Romania, ci este un articol care trebuie sa atentioneze clientii de firmele care vand masini Subaru care nu sunt agreate oficial de cate Subaru Europa!


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
subaru romania, smt importator subaru, dealeri subaru romania, probleme subaru romania, vanzari suvbaru romania, masini subaru romania, subaru europe