rss

SURPRIZA-AutoBild pune fata in fata noua KIA Carens cu noul BMW Seria 2 Gran Tourer 2015

Asa cum poate era de asteptat germanii de la AutoBild au comparat din nou doua masini din segmente complet diferite.

SURPRIZA-AutoBild pune fata in fata noua KIA Carens cu noul BMW Seria 2 Gran Tourer 2015

Prima pe nume KIA Carens este normala pentru ca modelul Carens se afla pe piata din Europa de mai bine de un deceniu si modelul are clientela sa bine stabilita.


Supriza cea mare din partea celor de la AutoBild este testul comparativ cu modelul BMW Seria 2 Gran Tourer, un MPV premium care trebuie sa concureze modele precum Mercedes Clasa B.Chiar si asa, AutoBild a decis sa puna fata in fata aceste doua masina in ciuda faptului ca diferenta de pret este mai mare de 10.000 euro in defavoarea lui BMW, iar  motorizarile diesel sunt complet diferite la capitolul putere maxima dezvoltata.


Respectiv, BMW se prezinta cu versiunea xDrive 220 care dezvolta o putere maxima de 190 CP si 400 Nm plus transmisia automata ZF8,in timp ce KIA are doar o motorizarea  CRDI de 1.7 litri si 136 CP cu transmisie manuala.
Cam atat vrem sa spunem de fapt despre mareata presa auto germana mult laudata de fanii masinilor germane si mult blamata de cei care chiar iubesc automobilul indiferent de provenienta sa.


Cat despre KIA Carens putem spune doar ca are 7 ani garantie fata de 2 ani cat are BMW Seria 2 Gran Tourer, si ca valoarea de revanzare a masinii din Coreea este mai mare peste 5 ani pentru ca aceasta are un pret de achizitie mai mic.


Plus ca peste 5 ani aceasta va mai avea inca 2 ani de garantie!AutoBild nu este la primul derapaj jurnalistic de aceasta amploare pentru ca exemplu de baza este comparativul Dacia Logan vs VW Golf din 2013.


CITESTE MAI MULTE AICI!
S.AutoBildAutor: AL
Sursa: Autolatest & imagini AutoBild.de, Sursa foto AutoBild

Tags:
BMW 2er Gran Tourer vs Kia Carens, BMW 2er Gran Tourer vs Kia Carens test drive, comparativ BMW 2er Gran Tourer vs Kia Carens, test autobild BMW 2er Gran Tourer vs Kia Carens, derapaj jurnalistic autobild, kia vs bmw, kia face masini bune, bmw comparativ kia, BMW 2er Gran Tourer vs Kia Carensm, imagini, date tehnice,