rss

Tesla Model Y urmeaza sa fie cea mai importanta masina electrica din lume

Putini stiu ca Tesla lucreaza de zor la introducerea in productie a celei mai asteptate masini electrice din ultimii ani.

Tesla Model Y urmeaza sa fie cea mai importanta masina electrica din lume

Spunem aceasta pentru ca acum nu vorbim de un Model 3 care deja este un succes de proportii pe toate pietele sau de un Model X extrem de performant insa si extrem de scump.


In total in 2019 au fost vandute aproape 30 de milioane de masini SUV, respectiv aceasta devine fara discutii cel mai important segment auto mondial iar Model X este prea scump pentru a conta cand vorbim de volume.Exact acesta este si motivul pentru care Tesla Motors mizeaza totul pe noul Model Y, masina care urmeaza sa fie construita in uzinele din California, China si Germania.


De fapt in fiecare dintre cele trei uzine Tesla vrea sa produca anual peste 350.000 de unitati, adica anual acest model urmand sa fie produs in peste 1 milion de exemplare.
Adica mai mult decat actualul best seller Model 3 pentru ca are mult mai multe avantaje decat acesta precum:


-Are o caroserie mai mare


-Are pana la 7 locuri


-Merge 480 de km cu o singura incarcare Dual Motors


-Costa cu doar 2.500 euro mai mult decat un Model 3


-Utilizeaza doar 100 de metri de cabluri electrice ( Model 3 are 1.5 km iar Model S chiar 3 km), adica este mult mai eficient


-Area cea mai rigida caroserie din lume pentru Tesla urmeaza sa introduca cea mai high-tech presa auto din istoria industriei auto!


-Pentru ca urmeaza sa aibe o valoare de revanzare mult mai mare fata de Model 3 entru ca Y este un SUV!Si spre disperarea celor de la Volkswagen, Opel, Fiat, Mercedes Benz, BMW, Toyota sau Nissan noua fabrica Tesla de la Berlin urmeaza sa produca chiar de la inceput Model Y.


Adica Tesla ofera din start in Europa cea mai buna masina Tesla cu un pret de achizitie care incepe de la 34.500 euro cu toate taxele incluse! Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
tesla model y, pret europa tesla model y, autolatest tesla model y 2019, review tesla model y 2020, berlin tesla model y, shanghai tesla model y, garda la sol tesla model y, interior tesla model y, pret romania tesla model y