rss

Test de stergatoare-ADAC spune ca stergatoarele scumpe nu sunt si cele mai bune

ADAC a realizat in premiera un test comparativ cu principalele stergatoare auto comercializate in Europa.

Test de stergatoare-ADAC spune ca stergatoarele scumpe nu sunt si cele mai bune

Testul a cuprins utilizarea la maxim a celor mai importante sergatoare in conditii simulate de iarna cu zapada si de vara cu temperaturi foarte mari.


Surpriza cea mare a fost clasarea unor nume de top precum SWf, Valeo sau Unitec pe ultimele pozitii datorita unor performante reale sub media clasei.Cel mai bun stergator ramane cel produs de catre Bosch, respectiv gama Aero Twin Multi, un stergator nu foarte ieftin insa care a castigat cea mai buna nota in acest test ADAC.


Pe ultima pozitia se afla Valeo Compact si Unitec, marci extrem de bine cunoscute si pe piata din Romania insa care nu se ridica la nivelul asteptarilor.Sfatul Autolatest este sa achizitionati stergatoare de origine adica OE, cele care sunt comercializate in reteaua de dealeri oficiali pentru ca acestea sunt singurele care corespund normelor date de producator.


Sunt mai scumpe insa si au o anduranta reala cu 2 ani in plus peste tot ceea ce putem cumpara din targ sau marile magazine alimentare cu zone dedicate pieselor auto.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
test stergatoare, bosch vs valeo, stergatoare bosch aero twin, valeo stergatoare, probeme valeo, probleme bosch aero, de unde cumpar stergatoare?, stergatoare din targ, ieftin si prost