rss

Tranzactia auto a anului este vanzarea MHS Holding GmbH spre austriecii de la Pappas Holding GmbH

Peter Modelhart este din aceasta vara noul CEO al afcerilor MHS Holding din Germania.

Tranzactia auto a anului este vanzarea MHS Holding GmbH spre austriecii de la Pappas Holding GmbH

Anul acesta Michael Schmidt a încheiat un joint venture cu Pappas Holding GmbH, una dintre cele mai puternice companii din domeniul auto din Europa, cu o cifră de afaceri anuală de 1,5 mld. euro.


Omul de afaceri declara în ianuarie că a vândut 51% din dealerii din Germania pentru a se simţi „mai confortabil în creştere“. El a declarat că propunerea pentru parteneriat nu include momentan activitatea din România a grupului condus de Michael Schmidt.


In total acest joint-venture cu Pappas Holding GmbH ajunge sa constroleze 40 se dealeri auto in sudul Germaniei care trebuie sa reprezinte o mare putere in industria auto europeana.


AFACERILE DIN ROMANIA SUNT IN CRESTERE:


Automobile Bavaria, cea mai mare rețea de dealeri BMW și MINI din Europa Centrală și de Sud-Est, a livrat în România 1.622 automobile BMW noi, 206 de automobile noi marca MINI, în timp ce automobilele rulate au depășit 1.000 de unități livrate.


Cifra de afaceri în zona de servicii BMW și MINI a avut o creștere de 4,5 milioane de euro în 2018.


În cei 25 de ani de prezență pe piața românească, Automobile Bavaria a vândut peste 45.000 de vehicule și peste 1.050.000 de clienți au vizitat atelierele de service autorizate BMW, MINI și Rolls-Royce. Compania acoperă 63% din vânzările BMW pe piața din România și 95% din vânzările MINI.


Pentru 2019, compania își propune consolidarea poziției de lider în cadrul rețelei BMW din România, urmând să lanseze noile modele BMW X7, BMW Seria 3, BMW Seria 7 pe piața locală.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
automobile bavaria, Schmidt Automobile GmbH, MHS Holding GmbH Pappas Holding GmbH, interviu michael schidt 2019, evolutie dealer bmw automobile bavaria, test drive autlatest, pret oferta bmw