rss

Turcii de la Alsim Alarko nu au nici un proiect in Europa insa construiesc Centura Bucurestiului! Un alt experiment turcesc asemenea Otokar

Compania turceasca Alsim Alarko a castiga din partea CNAIR contractul pentru realizarea Centurii 0 a Bucurestiului.

Turcii de la Alsim Alarko nu au nici un proiect in Europa insa construiesc Centura Bucurestiului! Un alt experiment turcesc asemenea Otokar

„Sper să duceţi la bun sfârşit acest contract. Să nu deprindeţi metehnele vechi ale firmelor care nici nu apucă să semneze şi creează premisele unor claim-uri. Toleranţa companiei (CNAIR – n.r.) va fi zero. Vrem să vedem o altă abordare şi o altă mentalitate”, a spus ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.


La rândul său, Narcis Neaga, directorul general al CNAIR, a arătat că valoarea contractului este de 750,8 milioane de lei, fără TVA, echivalentul a 158 de milioane de euro fără TVA, respectiv 9,7 milioane de euro fără TVA pe kilometru.


„Vom pune o presiune maximă pe constructor pentru a începe cât mai repede execuţia. El s-a angajat că va devansa termenul, nu doreşte în niciun caz să treacă dincolo, iar noi l-am asigurat că există banii în buget şi îl vom sprijini”, a spus Neaga.


Durata de realizare a acestui contract este de 42 de luni, din care 12 luni pentru activitatea de proiectare şi 30 de luni pentru execuţia lucrărilor, iar perioada de garanţie este de 5 ani.


Compania turceasca Alsim Alarko NU A REALIZAT NICI UN PROIECT IMPORTANT IN NICI O TARA DIN UNIUNEA EUROPENA.


Poate de vina sunt chiar turcii care nu au experienta sau pentru ca folosec utilaje invechite care sunt conforme doar tarilor din afara UE.


Alsim Alarko este cea de-a doua firma turceasca pe care PSD reuseste sa o introduca in economia Romaniei! 

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Turcii, Alsim, Alarko, nici, proiect, Europa, insa, construiesc, Centura, Bucurestiului, experiment, turcesc, asemenea, Otokar