rss

Un Mercedes A160 costa in Ungaria 21.600 euro in timp ce in Romania costa 26.300 euro

Da este socant cum o marca premium poate avea o diferenta de pret atat de mare pe doua piete efectiv cu granita comuna.

Un Mercedes A160 costa in Ungaria 21.600 euro in timp ce in Romania costa 26.300 euro

Exemplarul de fata este un Mercedes Clasa A de generatie noua care in versiunea sa de baza costa in Ungaria suma de 8 milioane de forinti ( adica 24.800 euro cu TVA de 27%), iar in Romania aceeasi masina costa peste 26.000 euro cu TVA inclus de 19%.

Adica daca scadem TVA-ul unguresc care este posbil pentru achizitia in interes pesonal ajungem la un pret de baza de 18.200 euro. Daca punem si TVA-ul romanesc, adica unde inmatriculam masina avem un pret de baza care nu depaseste suma de 21.600 euro.


Adica aceesi masina are un pret de achizitie cu 5.000 euro mai mic decat cea identica vanduta pe piata din Romani!O alta mare suprinza este si cand ne uitam la echipamentele standard unde Mercedes Ungaria ofera un pachet de aproximativ 5.000 euro GRATUIT pentru clientii ungui, echipamente care se plastesc suplimentar pentru clientii din Romania.


Pe scurt vorbim de o masina NOUA CARE ARE UN PRET REAL IN MEDIE CU 10.000 EURO MAI MIC in Ungaria decat in Romania!


Voi ce parere aveti despre aceasta situatie din industria auto eurpeana!Dotari standard Ungaria:Dotari standard Romania:Pret Ungaria AICI


Pret Romania AICIAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
mercedes clas a pret cu probleme, probleme pret mercedes benz romania, probleme pret ungaria vs romania mercedes, de unde cumpar mercedes?, avantaj client mercedes in ungaria vs romania