rss

Vand Skoda Octavia II Dauna Totala sudata din doua masini la pret de model fara accident

Acesta este cel mai sumbru scenariu pentru un client de masina second hand din Romania.

Vand Skoda Octavia II Dauna Totala sudata din doua masini la pret de model fara accident

Pentru cei neavizati trebuie spus ca foarte multi samsari cumpara SH din Germania masni DAUNA TOTALA pentru preturi derizorii precun un VW Passat 2014 dauna cu doar 2.500 euro.


Masina vine in Romania pe platforma unde sansarul sau chiar si service-ul de marca mai are un model asemanator care este lovit in partea opusa.


Cu ajutorul unui banc de forta "mecanicii" faimosi trag tabla pana cand aceasta este indreptata cat de cat dupa care incep sa taie cu flexul masina lovita total.


O alta echipa taie tot cu flexul masina numaru 2 dupa care ochiometric cele doua parti ale celor doua masini sunt unite pentru sudura. Chiar daca structura de rezistenta a masinii a fost distrusa in totalitate romanii sudeaza ei cateva tevi de fier in interiorul caroseriei pentru a pastra linia actuala a masinii.


In total cele doua masini costa in medie 4.000 euro, daca punem munca inca 1.500 euro ca apoi masina sa fie vanduta unui client de buna credinta cu un pret de 15.000 euro pentru ca ce naiba este o Skoda din 2014.


In imaginile de mai jos vedeti cum se procedeaza exact, cum arata masina dupa impact si care sunt pasii pentru a suda caroserie cu cealalta masina.


PRO


Nu exista nici un avantaj pentru client decat pentru samsar


CONTRA


Lipsa in totalitate a structurii de rezistenta


Lipsa sistemelor airbag SRS


Lipsa unei rigiditati tipice masinii de fabrica


Cand se incarca masina aceasta se poate RUPE realmente


In caz de accident lateral rata mortalitatii este de 100%Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
samsari masini sh, masluire masini dauna, auto dauna totala, reparatii dauna totala, nu cumparati masini dauna totala, inselaciune samsari, probleme siguranta auto sh, structura de rezistenta auto sh, masini lovite romania