rss

Vasilica Viorica Dăncilă vrea 350 km de autostrada in 2019! In realitate speram la un maxim de 100 km

Vasilica Viorica Dăncilă a anuntat in urma cu ceva vreme ca anul 2019 trebuie sa fie un an record la capitolul constructii de autostrazi.

Vasilica Viorica Dăncilă vrea 350 km de autostrada in 2019! In realitate speram la un maxim de 100 km

Ei bine Vasilica Viorica Dăncilă cat si PSD doresc anul acesta sa termine peste 350 de km de autostrada care din pacate in cel mai bun caz nu inseamna decat maxim 100 de km.


In realitate anul acesta trebuie sa se termine finalizarea unor loturi de autostrada incepute in anul 2013 si care sunt de mai bine de 1 an in intarzire.


Chiar si cu aceste loturi Romania nu are o autostrada completa de la Bucuresti la Nadlac sau o Capitala cu o Centura Ocolitoare fara gropi!


Romania ramane pe ultima pozitie din UE la capitolul inftrastructura pentru ca nu avem terminati nici macar 800 de km de autostrada! Din acestia loturi precum Pitesti-Sibiu nici macar nu au trecut de punctul de proiect.


Sursa foto aici

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
autostrazi Vasilica Viorica Dăncilă, program autostrazi Vasilica Viorica Dăncilă, psd Vasilica Viorica Dăncilă highwa, probleme Vasilica Viorica Dăncilă autostrazi, lot pitesti sibiu Vasilica Viorica Dăncilă