rss

Vezi cat de slab calitativ este un Land Rover Discovery Sport cu motorul 2.0 diesel Ingenium

Land Rover a demonstrat pe parcursul anilor ca stie sa faca cele mai slabe calitativ masini de teren.

Vezi cat de slab calitativ este un Land Rover Discovery Sport cu motorul 2.0 diesel Ingenium

Fara doar si poate in topul JD Power langa Fiat se afla tot timpul marca Land Rover cu modelele sale de volum Freelander, Evoque sau Discovery insa si cu gama sa de top Range Rover.


Acum baietii de la Atelierul de Detaling au realizat un mic review cu noul Land Rover Discovery Sport, o masina cu vanzari bune pe toate pietele din Europa si in special in SUA.


Realitate crunta incepe se pare in portbagaj unde clientul de buna credinta ne arata lanturile distributiei recent schimbate insa si un sistem turbo cedat complet chiar intr-o vacanta.


Rezultatul se pare ca este o reparatie totala de peste 4.000 euro pentru o masina cu doar 100.000 de km si care a avut un pret de pornire incepand cu suma de 45.000 euro.


Si pentru ca unii nu ne vor crede vezi o mica arhiva cu articole Autolatest despre problemele marcii AICI, AIC, AICIAICIAICI si AICI!

Autor: AL
Sursa: Autolatest & Atelierul de Detailing

Tags:
land rover discovery sport, probleme land rover, probleme calitate range rover, probleme motor land rover ingenium, probleme distributie 2.0 land rover ingenium, turbo 2.0 land rover ingenium, tata motor 2.0 ingenium