rss

Viorica Dancila si PSD vor autostrada in zona Bals-Craiova! Centura Capitalei si Valea Oltului NU SUNT IMPORTANTE

Viorica Dancila a declarat la Craiova ca PSD vrea sa construiasca repede o autostrada de 45 de km in zona Bals si Craiova.

Viorica Dancila si PSD vor autostrada in zona Bals-Craiova! Centura Capitalei si Valea Oltului NU SUNT IMPORTANTE

Conform ultimelor informatii despre trafic in acea zona sunt probleme cu traficul, insa putina lume stie ca degeaba construiesti o autostrada pentru doua orase care nu sunt la fel de importante pentru traficul PanEuropean.
De fapt PSD vrea autostrada intre Bals si Craiova, insa daca pleci de la Craiova pe autostrada pana la Bals te opresti pe un alt tronson Bals-Slatina-Pitesti care NU ARE AUTOSTRADA.


Adica decongestionezi doar 45 de km pentru cei din Bals si Craiova si uiti de traficul principal care merge spre Slatina si mai departe spre Pitesti.In acest moment noi consideram ca acest proiect este ABERANT daca tinem cont de faptul ca Bucurestiul NU ARE O CENTURA OCOLOITOARE precum Sibiu, Brasov, Oradea, Timisoara sau Cluj Napoca.


Tot aberant este ca nici macar in acest an sa nu existe o legtura cu autostrada intre Pitesti si Sibiu, singura zona care leaga efectiv Capitala Romaniei de Europa! Si aici nu mai vorbim de drumul DN1 care este cel mai circulat din Romania.Mai mult decat atat drumul E574 vizat de Dancila, Vasilescu si Dragnea are portiuni pe doua benzi pe sens pentru a facilita depasirea masinilor grele in zonele deluroase!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
dancila autostrada bals craiova, autostrada craiova bals, autostrada pitesti sibiu, autostrada bucuresti brasov, autostrada deva arad