rss

VW produce cele mai proaste motoare! Probleme grave 1.2 si 1.4 TSI 2014

Noi cei de la Autolatest am tot preluat teste efectuate de publicatiile germane de profil care criticau aspru motoarele VW.

VW produce cele mai proaste motoare! Probleme grave 1.2 si 1.4 TSI 2014

Acum a venit timpul sa preluam un astfel de articol din presa specializata din Romania, respectiv sa citim faptul ca cele mai MIZERABILE motoare de pe piata auto sunt semnate Volkswagen.


Motor prost gandit, cu piese de proasta calitate


Propulsorul de 1.2 TSI are doua probleme majore de conceptie: lantul de distributie fabricat din materiale proaste si intinzatorul de lant hidraulic care este gandit prost si nu face treaba bine.
Cautand informatii pe internet, am aflat ca zgomotul produs la rece de motor este cauzat de intinzatorul de lant.


Un intinzator de lant hidraulic intinde automat lantul de la prima cheie. Insa, motorul TSI este realizat atat de prost, incat intinzatorul este pozitionat gresit, iar presiunea uleiului rece nu este suficienta ca sa intinda maxim axul intinzatorului. Prin urmare, pret de cateva secunde, lantul este slabit si produce acest zgomot ca de diesel.


In timp, lantul se largeste mai mult si se poate rupe sau poate sari, dand peste cap toata aprinderea. Mai mult, ca tabloul sa fie complet, lanturile OEM Volkswagen care echipeaza motorul 1.2 TSI sunt realizate din materiale proaste. Ajutat de intinzatorul care nu isi face treaba, lantul se largeste repede in timp si provoaca problemele de mai sus.
Din pacate, Volkswagen a fabricat un lot urias de lanturi originale de o calitate indoielnica, asadar si cei care inlocuiesc lantul cu unul nou, asa cum am facut eu, pot sa aiba parte tot de un lant prost care se va largi dupa doar 10.000 de kilometri.


CITESTE MAI MULTE AICI!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
probleme vw tsi, nu cumparati tsi, lant tsi, motor spart vw tsi, probleme distribuitie motor tsi, garantie de 2 ani, cel mai prost motor, clienti inselati, probleme porsche romania, probleme avia motors, probleme alto syncro, nu cumparati vw