Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

RAR anunta cocalarii si samsarii ca inca pot sa-si inmatriculeze OFICIAL masini cu volan pe dreapta in Romania

In realitate daca traducem cele spuse de RAR observam faptul ca oficialii RAR spun ca vor introduce abia in anul 2021 o reglemantare care forteaza soferii de masini cu volan pe dreapta sa treaca printr-o noua omologare.


Adica daca in 3 februarie 2021 ( adica peste 12 luni) un samsar vrea sa-si inmatriculeze o masina din Marea Britanie acesta trebuie sa reomologheze masina la RAR, adica trebuie sa plateasca peste 2.000 euro pentru schimbarea volanului si casetei de directie si a intregii electronici a masinii pe partea stanga.

Insa PANA ATUNCI RAR spune raspicat ca daca este un cocalar sau samsar poti merge fara probleme la RAR pentru a inmatricula masina FARA PROBLEME in anul 2020.


Adica se vor mai inmatricula pe sosele inca 20.000 de bombe pe patru roti cu volan pe dreapta care vor duce automat la omorarea a inca 50 de romani care circula regulamentar pe soselele de la noi.

Pe langa cei 50 de morti mai punem si cateva sute de raniti si ajungem la un tablu sinistru al celor de la RAR care NU SUNT IN STARE SA REGLEMENTEZE INMATRICULAREA CAZANELOR CU VOLAN PE DREAPTA!


P.S.

Si daca totusi UK nu iese ofical din UE si cade de comun acord cu oficialii europeni pentru a reglementa tanzitul acestor cazane cei de la RAR vor inmatricula fara probleme pe spagi mari aceste masini care provoaca accidente teribile pentru ca pur si simplu celor de la RAR NU LE PASA DE RATA ACCIDENTELOR PRODUSE DE CATRE ACESTE GUNOAIE DIN UK!


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente