Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

RAR este principalul vinovat cand se produc accidente rutiere cu morti cand masinile sunt inmatriculate cu volan pe dreapta

Spunem grav pentru ca soferul a decedat pe loc iar pasagerul se afla in stare grava in spital, Politia spunand ca este un miracol ca aceasta masina sa nu acroseze alt autovehicul care mergea pe contrasens.

De fapt vedem din nou cum masinile INMATRICULATE DE RAR cu VOLAN PE DREAPTA produc tragedii rutiere, iar cand sefii de la RAR sunt intrebati de ce permit inmatricularea acestor modele cu volan pe partea gresita a drumului spun ca de fapt in realitate nu se mai inmatriculeaza.

Nesimtirea celor de la RAR este cu adevarat cutremuratoare pentru ca noi vedem in trafic zilnic masini cu numere provizorii cu volan pe dreapta care asteapta sa-si ridice placutele definitive de la DRPCIV.

Spunem din nou ca principalii vinovati pentru producerea acestor tragedii nu sunt soferii ci chiar cei de la Poltia Rutiera si mult laudatii inspectori de la RAR care de fapt dau dreptul la circulatia fara probleme a acestor bombe pe roti.

In Romania sunt pese 50.000 de astfel de masini cu volan pe dreapta care circula nestingherit si peste 50.000 de unitati cu numere pe UK sau Bulgaria de care Politia si RAR nu stiu nimic!

DE CE SUNT PERICULOASE MASINILE CU VOLAN PE DREAPTA?

”Nu ştii să apreciezi distanţa faţă de bordura din stânga, nu ştii dacă atunci când treci pe lângă nişte tomberoane aruncate pe jumătate de bandă chiar nu le loveşti iar când se apropie ameninţător un TIR, pe o străduţă îngustă, de pe contrasens nu ştii dacă ai loc, dacă mai ai loc să te mai bagi un pic către bordură sau o să te urci pe sacii de gunoi de lângă stâlp”.

”În România, depăşirea făcându-se prin stânga, volanul fiind în dreapta vizibilitatea este mult redusă. Pentru a se face o depăşire cât de cât în siguranţă, distanţa între cel depăşit şi cel care depăşeşte trebuie să fie mult mai mare dacat atunci când ai un autoturism cu volanul pe stânga”.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente