Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Cel mai raspandit combustibil alternativ din Europa ramane si in 2021 GPL-ul! Nu electricitatea

Si asta nu o spunem noi ci chiar marii producatori de combustribil din lume care recunosc faptul ca GPL-ul ramane si in anul 2021 cel mai bun combustibil altenativ.

Adica cei care inca cred ca electricitatea este CEA MAI BUNA SOLUTIE ALTERNATIVA, trebuie sa stie ca in Europa CEL MAI RASPANDIT COMBUSTIBL ALTERNATIV ESTE FARA DISCUTII GPL-UL!


In Romania exista cate sute de statii de incarcare al masinilor electrice si doar cateva chargere de putere ( minim 50 kw) insa avem o retea de peste 2.000 de statii de alimentare cu GPL.

In Europa de Vest este o situatie asemanatoare, respectiv reteaua de statii de GPL fiind extrem de raspandita ( peste 20.000 de statii de gaz in UE) care deservesc peste 2 milioane de masini cu gaz care circula zi de zi in Europa.

Asa ca pana cand vom avea o retea vasta de chargere in Romania singura solutie este sa montam o instalatie de GPL compatibila chiar si normelor Euro 6.

Pretul unui litru de GPL costa doar 2.35 lei ( montajul unei instalatii costa in medie 2.100 de lei) iar pretul unui KW la o statie in Bucuresti are un pret mediu de 1.8 lei.

Si aici nu trebuie sa uitam ca pretul unei masini NOI electrice este de 40.000 euro, iar pretul unei masini pe benzina este de 10.000 euro!

Total Franta spune ca NU RENUTA LA GPL pentru inca 10 ani, motiv pentru care acest combustibil urmeaza sa ramana cel mai important in Europa.

MONTEAZA GPL AICI!


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente