Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Detalii oficial despre primul amplu facelift aplicat modelului KIA RIO EcoDynamics+ 2020

Spunem asta pentru ca are din start cea mai mare garantie de pe piata si acum primeste si o gama de motorizari complet schimbata pentru anul in curs.

Transmisia manuală inteligentă ‘Clutch-by-wire’ crește eficiența motoruluiÎmbunătățiri aduse eficienței gamei sistemelor de propulsie, incluzând noul motor ‘Smartstream’ T-GDi de 1.0 litri Generația a II-a a sistemului avansat de infotainment și telematică UVO Connectoferă tehnologii regăsite adesea în automobilele din segmentele superioare

– Designul exterior actualizat oferă un aspect mai atractiv și mai îndrăzneț

– Designul interior a fost împrospătat, oferind noi opțiuni de personalizare aculorilor

– Noile tehnologii de ultimă generație pentru siguranța și asistența șoferuluiinclud sistemul de asistare la păstrarea benzii de circulație (Lane FollowingAssist), sistemul de asistare pentru evitarea coliziunii frontale (ForwardCollision-Avoidance Assist) și sistemul de asistare pentru evitarea traficuluidin unghiul mort (Blind-Spot Collision-Avoidance Assist)

– Modelul Rio îmbunătățit va fi comercializat în Europa în trimestrul 3 al anului 2020.

Noul sistem de propulsie ‘EcoDynamics+’ cuplează noul motor‘Smartstream’ pe benzină de 1.0 litri T-GDi (turbocharged gasoline direct injection) cu sistemul MHEV de 48V dezvoltat de Kia, maximizând eficiența consumului de combustibil cu ajutorulcuplului suplimentar al motorului electric și al sistemului de frânare regenerativă.

Tehnologia EcoDynamics+ a fost proiectată pentru a oferi o eficiență sporită a motorului cucombustie internă, folosind la propulsie și apoi recuperând puterea electrică. Sistemulsuplimentează cuplul motorului termic cu puterea oferită de o baterie compactă litiu-ion polimerde 48-volți și extinde perioadele de decuplare a motorului cu ajutorul unei noi unități Mild-HybridStarter-Generator (MHSG).

Tehnologia CVVD permite motoruluisă comute între diferite cicluri de combustie în funcție de sarcină, maximizând eficiența în toatesituațiile de rulare.

Motorul Smartstream oferă aceeași putere ca și motorul Kappa anterior – 100s au 120 CP – dar permite un cuplu maxim cu 16% mai mare pentru versiunile echipate cu motorul de 120 CP, adica 200 Nm.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente