Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

In Bulgaria un Ford Fiesta nou costa cu 3.000 euro mai putin decat in Romania

Exemplul luat astazi este cel al noii generatii Ford Fiesta intr-o varianta de baza echipata cu AC manual si motorizarea clasica 1.1 de 70 CP pe benzina.

Acest model este vandut direct pe site-ul Ford Bulgaria cu un discount incepand cu suma de 23.000 LEVA cu TVA inclus, adica un pret real de 12.135 euro! Adica bulgarii au un TVA mai mare, 20% si ofera aceeasi masina cu un pret real mai mic de 3.000 euro decat ce oferit de configuratorul Ford Romnia.


La noi aceeasi masina in varianta Trend cu aceeasi motorizare cost fata AC peste 14.000 euro, iar daca alegem aceasta optiune si punem si geamurile electrice ajungem la un pret total cu TVA de 19% de 15.150 euro.

Adica bulgarul plateste mai putin cu 3.000 euro decat romanul pentru aceeasi masina, lucru sesizat si atunci cand am vazut cat costa un Ford in Ungaria! Vezi diferentele AICI!

Dealerii auto din Romania in continuare vand masini CU PRETURI FOARTE MARI IN COMPARATIE CU TARILE VECINE, politica greu de inteles daca ne uitam si la faptul ca Romania arec cea mai mica putere de cumparare!

s 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente