Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Kia Motors a deschis oficial cea mai noua fabrica de automobile in India

Cu o investiție de 1.1 miliarde USD, noua facilitate de producție Kia Motors India (KMI) este acumcomplet operațională.Ceremonia de deschidere are loc la doar doi ani de la începerea construcției – în al patruleatrimestru al anului 2017.

Uzina KMI este locul in care se produce primul model conceput înIndia, SUV-ul compact Seltos, urmând ca în viitor să urmeze și alte modele.

La ceremonia inaugurală au participat onorabilul prim-ministru al statului Andhra Pradesh,Shri Y. S. Jagan Mohan Reddy și excelența sa, domnul Bongkil Shin, Ambasador alRepublicii Coreea de Sud în India.

Ceremonia a fost condusă de domnul Han-Woo Park,Președinte și CEO al Kia Motors Corporation, domnul Kookhyun Shim, Managing Director șiCEO al Kia Motors India și alți directori ai Kia Motors India.„Suntem mândri să deschidem astăzi noua fabrică din Anantapur”, a spus Han-Woo Park.

„Noua noastră fabrică, acum complet operațională, ne permite să deservim piața auto în continuă creștere din India și să exportăm modele precum Seltos către piețele din întreagalume.

Pe termen lung, fabrica va deveni, de asemenea, o parte vitală din rețeaua noastrăglobală de producție.”Made in India: vânzări de succes pentru noul Kia Seltos.


Primul model produs de KMI este noul SUV compact Seltos. Modelul, lansat în India înaugust, a înregistrat vânzări puternice.

Până în noiembrie 2019 au fost vândute 40.649unități ale modelului. „Comenzile pentru noul model fabricat în India au început în urmă cu puțin peste trei luni, iaremoția și cererea ridicată pentru acest automobil înseamnă că Kia a devenit deja al patruleacel mai mare producător auto ca volum din India”, spune Kookhyun Shim.

„Seltos, cuelementele sale unice de design și specificațiile pentru piața indiană a devenit un model desucces peste noapte.”


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente