Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

KIA Motors mareste si mai mult deja cea mai mare garantie a masinilor din Romania

Kia Motors Corporation a anunțat astăzi lansarea programului ‘KiaPromise’, un program global de extindere a garanției pentru automobilele sale. Programul ‘KiaPromise’ este gândit pentru a sprijini clienții Kia a căror posibilitate de deplasare este limitată dincauza pandemiei COVID-19.

Programul ‘Kia Promise’ acoperă 142 țări la nivel mondial și toate automobilele ale cărorgaranție originală Kia expiră între 1 februarie și 30 aprilie.

Programul extinde garanția tuturorautomobilelor eligibile până la 30 iunie 2020. Acesta include toate țările din Europa, țările EFTA(European Free Trade Area) unde Kia oferă garanția sa unică de 7 ani, 150.000 kilometri.

Kia Motors consideră că la nivel global, peste 500.000 de clienți ar putea beneficia deextinderea garanției prin programul ‘Kia Promise’. Cu tot mai multe țări și companii care își iau măsuri de precauție pentru a contracara pandemiaCOVID-19, programul ‘Kia Promise’ are scopul de a ajuta clienții care pot fi în imposibilitatea dea se deplasa într-un service Kia în această perioadă pentru reparații acoperite de garanție.

De asemenea, programul vine în sprijinul clienților care nu-și pot aduce automobilul în service pentru efectuarea reviziilor conform planului de mentenanta în timpul stării de urgență la nivelnațional.

Sangdae Kim, vice-președinte senior și Șeful Diviziei Global Customer Experience al Kia MotorsCorporation, a declarat: „Prin extinderea garanției cuprinzătoare Kia ce acoperă automobileleclienților care pot fi afectați de pandemie, Kia Motors speră că aceștia vor avea mai puține grijiîn această perioadă.

Misiunea noastră este să ajutăm la atenuarea tuturor grijilor pe care cliențiinoștri le pot avea despre întreținerea automobilelor lor în perioada de distanțare socială.

”Prioritizând siguranța, sănătatea și bunăstarea clienților, partenerilor de afaceri și angajaților săi,Kia Motors continuă să monitorizeze îndeaproape evoluțiile pandemiei COVID-19 încomunitățile unde își desfășoară activitatea.

Compania se străduiește încontinuu să previnărăspândirea virusului în sediile și unitățile sale de producție în timp ce lucrează cu autoritățile destat, federale și locale, respectând toate standardele și măsurile impuse de aceste entități.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente