Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Nicusor Dan vrea sa realizeze 6 linii de metrou usor metropolitan pe linii CFR deja existente

Este vorba de punerea in functiune a 6 linii de metrou usor metroplitan care sa inconjoare Bucurestiul si principalele localitati din Ilfov care trebuie sa dezerveasca sute de mii de oameni care muncesc in Bucuresti si care locuiesc in afara sa.


Metrou de suprafață pe cel puțin șase rute, creat pe o infrastructură existentă și ignorată azi (vezi grafic), mari parcări la intrarea în oraș, scurtarea timpilor de așteptare în intersecții.

Sunt soluții care vor fi implementate eficient cu o nouă administrație inteligentă și de bun simț. Rezultatul vizibil ar fi descongestionarea traficului insuportabil din oraș. Există infrastructură feroviară care cuprinde 6 gări și acoperă toate intrările mari în oraș. Trebuie doar dată în exploatare.


Bucureștiul e pe locul 4 în topul orașelor cu traficul cel mai aglomerat din Europa. Suntem obligați să petrecem cu 52% mai mult timp până ajungem la destinație, față de condițiile normale de circulație. O oră petrecută în trafic, în fiecare zi, înseamnă 365 de ore petrecute în mașină, pe an, adică 15 zile. Bucureștenii petrec un concediu în trafic, în loc să fie alături de familie, de copii, de prieteni sau hobby-uri.

Acest calvar trebuie și poate să ia sfârșit. 4 ani de indolență și rea-voință marca PSD-Firea au fost suficienți.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente