Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noile Mercedes Clasa A si A Sedan au o punte spate rigida asemantoare cu cea a Daciei Logan

Este vorba de noua generatie de compacte Mercedes Benz Clasa A W177 care pentru motrizarile de baza are o punte spate RIGIDA asemenea modelelor low-cost Dacia Logan.

Indiferent cat apreciaza fanii aceasta marca se pare ca Mercedes Benz a ales sa reduca costurile de fabricatie pentru una dintre cele mai bine vandute masini ale sale doar pentru a creste profitul real.

Acum Mercedes Clasa A, A Sedan si CLA care se bazeaza tehnic pe gama W177 au pentru motorizari de baza ( adica cele de volum) cea mai ieftina solutie tehnica pe care poate sa o aleaga un constructor atunci cand vine vorba de suspensia masinii.

Puntea rigida de tipul Logan este intalnita la maisnile off road insa si la cele extrem de ieftine pentru ca aceasta parte a masinii este “ascunsa” vederii de catre cumparator si duce la costuri mult mai mici de fabricatie.

Este socant de vazut cum un model Dacia Duster 4WD are o punte spate multilink de ultima generatie iar un Mercedes Clasa A cu un pret de peste 35.000 euro are o punte in mare parte indentica cu cea a unei Dacia 1310 din anii 70.

Mai mult decat atat stabilitatea unei masini cu o punte spate rigida este una PRECARA daca o comparam cu una independenta sau semi independta asa cum erau primele generatii de Mercedes Clasa A din anii 90 si anii 2000.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente