Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Nokian devine unul dintre cei mai importanti fabricanti de anvelope de vara

Noua generație deanvelope de vară oferă tehnologia unică Dual Zone Safety, special concepută pentrucondițiile variate din timpul verii. Această tehnologie a fost introdusă mai întâi lamodelele de vehicule pentru pasageri și apoi la SUV-uri și gama crossover.

Anvelopele Nokian Tyres oferă confort premium la volan, durabilitate și, mai ales, siguranțăde primă clasă, garantând mai multă liniște în timpul deplasărilor pe timp de vară.Atunci când ne bucurăm de zile însorite de vară, putem uita de pericolele drumurilor încondiții de ploaie. Însă, vremea este schimbătoare, de la caniculă, la averse bruște, iarprognozele se pot schimba neașteptat.

Anvelopele de vară premium oferă siguranță șoferiloratunci când au cea mai mare nevoie.„Orice anvelopă poate rula fără probleme, atunci când condițiile meteorologice sunt perfecte.

Cu toate acestea, în condiții surprinzătoare precum ploile bruște, anvelopele trebuie să ofereperformanțe extrem de stabile.

Este foarte important ca anvelopa să poată fi controlată întimpul manevrelor evazive, în timpul frânării sau pe suprafețele umede. Șoferii au nevoie defiabilitate și consecvență, ceea ce înseamnă că anvelopele trebuie să își păstreze aderențași manevrabilitatea de la începutul primăverii, până toamna târziu, spune Martin Dražík,Tire Expert și Product Manager, Nokian Tyres, Central Europe.

Stabilitate și durabilitate pentru SUV-uriGama vastă și competitivă de anvelope de vară Nokian Tyres este completată de noianvelope pentru SUV-uri: Nokian Powerproof SUV și Nokian Wetproof SUV.

Ambele noiproduse din portofoliul Nokian Tyres dispun de tehnologia Dual Zone Safety cunoscută de lamodelele de vehicule de pasageri. Aceste anvelope sunt concepute pentru vehicule tip SUVși crossover, pentru o manevrabilitate precisă și senzație plăcută de condus.Anvelopele vin echipate cu tehnologia unică Aramid Sidewall.

Structura laterală conține fibrede aramidă extrem de puternice, ceea ce oferă rezistență la impact și tăieturi bruște, carealtfel ar putea întrerupe cu ușurință o deplasare.

Aceeași tehnologie Aramid Sidewall este folosită la producerea tuturor anvelopelor NokianTyres pentru autoutilitare și rulote.

Familia de anvelope Nokian cLine Van oferă stabilitate,aderență echilibrată și durabilitate excelentă pentru autoutilitare.Noua anvelopă Nokian Powerproof SUV a fost dezvoltată și testată în colaborare cucampionul de Formula 1, Mika Häkkinen.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente