Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Vezi cat de grave sunt accidentele cu tramvaie! Masinile ies dauna totala

Nu cu foarte multi ani in urma antrenorul Lucescu avea sa anjunga in stare grava la spital pentru ca nu a cedat trecerea unui tramvai, masina sa fiind distrusa aproape in totalitate.

De atunci si pana in prezent soferii uita de faptul ca un tramvai nu are cum sa opreasca foarte repede pentru simplul fapt ca acesta transporta sute de pasageri care nu au centuri de siguranta la interior.

Din acest motiv vatmanii sunt instruiti sa nu franeze brusc cu frana patina pentru ca atunci victimele din tramvai sunt cu siguranta mai multe decat unul sau doi pasageri dintr-o masina care este si motivul accidentului.

In Romania soferii se tem mai mult de trenurile CFR pentru ca acolo orice accident este mortal, insa putini realizea ca un accident cu un tramvai duce automat la invaliditatea soferului datorita faptului ca partea din fata a sa intra direct prin portiera daca loveste masina lateral.

Si pe langa acest detaliu sunt cazuri in care tramvaiul poate deraia in urma impactului, moment in care acesta intra pe contrasens sau chiar pe trotuar unde poate cauza alte daune.

Pe scurt, sfatul nostru este ca in orice intersectie sa te uiti de doua ori la tramvaie pentru ca acestea in Bucuresti SUNT VECHI, SUNT RUGINITE ( adica nu-i pasa nimanui ca se indoaie putin!) si ca NU PREA AU FRANE datorate lipsei de mentenanta din partea STB si a Primariei Generale Bucuresti.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente