rss

Autolatest si Auto Soft recomanda anvelopa de iarna NOKIAN WR Snowproof 2019

Cei mai multi soferi, sunt in cautarea unei anvelope de iarna ieftina. Insa trebuie sa intelegem faptul ca raportul calitate - pret este cel mai important.

Astfel, expertii de la Auto Soft, au ajuns la concluzia ca anvelopa NOKIAN WR Snowproof este cea mai buna alegere.


Nokian WR Snowproof este o nouă anvelopă de iarnă premium creată pentru a oferi siguranță,indiferent de condițiile meteorologice. Aceasta prezintă o combinație excepțională de aderență deprimă clasă și oferă șoferilor o experiență de condus previzibilă și echilibrată.Anvelopa Nokian WR Snowproof oferă o aderență excepțională pe drumuri înzăpezite și acoperite delapoviță – o caracteristică necesară și dorită de șoferi.Proprietăţile anvelopeiîn condiţii de ninsoare au fost optimizate cu ajutorul unei metode unice de testare a acvaplanării,disponibile pe circuitul din Nokia.


Proprietăţile exemplare pe carosabil umed şi uscat au fostperfecţionate pe pistele de testare din Europa Centrală, în Germania şi în Spania.,” adaugă Martin Dražík.Aceste anvelope premium de iarnă destinate vehiculelor extrem de performante sunt disponibile îndimensiunile de la 16 la 21 inci, iar categoriile de viteză sunt de la H (210 km/h) până la W (270km/h).


Autor: AL
Sursa: Autolatest


Tags:
Auto Soft anvelope iarna, nokian snow proof Auto Soft 2019, ce zic specialistii Auto Soft nokian, anvelope de iarna premium, video Auto Soft anvelope iarna 2019