rss

Motoarele Ford 1.0 EcoBoost, 1.6 EcoBoost si 1.5 EcoBoost au mari probleme de functionare

Ford a intrat in colimatorul autoritatilor din Marea Britanie pentru ca au aparut prea multe cazuri cu masini problematice.

Principalul raspunzator pentru aceasta mare problema Ford in Europa este motorul mic cu 3 cilindri in linie de 999 cmc care se produce la Craiova si care echipeaza majoritatea modelelor Ford.
Motivul pentru care Ford inca nu a gasit o solutie sa-i despagubeasca pe clienti este proasta realizare a motorului care se autodistruge in mers daca clientii nu merg cu el in service pentru o modificarea a blocului motor.In Marea Britanie repartia unui asemenea motor costa 6.000 de lire sterline, adica peste 7.000 de euro pentru simplu fapt ca masina este iesita din garantie.Pana in prezent sunt probleme cu urmatoarele motoare Ford pe benzina: 1.0 Ecobost 100 CP, 125 CP si 140 CP, 1.6 EcoBoost si noul 1.5 Ecoboost.

Autor: AL
Sursa: Autolatest & BBC


Tags:
ford ecoboostm, probleme ford ecoboost, rechemare service ford ecoboost, cost reparatie ford ecoboost, pret antigel ford ecoboost, pierder antigel ford ecoboost, probleme turbo ford ecoboost, cost reapratie ford romania ecoboost, garantie ford romania, service ford romania, probleme despagubire ford ecoboost