rss

1.2 milioane de oameni mor anual in accidente de circulatie! Despre siguranta rutiera din Romania

Conform unor studii realizate la nivel modiala in medie mor pe sosele peste 1.2 milioane de oameni.

1.2 milioane de oameni mor anual in accidente de circulatie! Despre siguranta rutiera din Romania

Mai multe decatat atat aceeleasi studii anunta si faptul ca in aceeasi perioada peste 50 de milioane de oameni sufera datorita accidentelor rutiere rani grave.


Pentru a intelege realmente gradul de importanta al fenomentului mergi la Zilele Siguranţei Rutiere 28 şi 29 septembriela Bucureşti, în Parcul Izvor. 


Evenimentul are la bază cele 10 reguli de aur ale siguranţei rutiere, de la purtarea centurii până la adoptarea unui comportament politicos în trafic.


Orăşelul Siguranţei Rutiere Michelin are zone dedicate copiilor, tinerilor şi adulţilor, în care aceştia pot testa simulatoare de condus, de răsturnare şi impact, se pot juca şi pot interacţiona cu experţi de la Şcoala de conducere defensivă şi pilotaj Titi Aur.Vino in luna septembrie in Oraselul Michelin pentru a descoperi intr-un mod distractiv si prietenos cele 10 reguli de aur ale sigurantei rutiere.


Pentru copii, am pregatit jocuri, puzzle-uri,  ateliere de pictura si desen, filmulete pe teme de educatie rutiera si un traseu pentru micii bicilisti care cunosc regulile de circulatie. 


Pe cei mari ii asteapta simulatorul de aderanta Michelin, simulatoare de rasturnare si impact, teste cu ochelari de ebrietate si nu numai. Si pentru unii, si pentru altii educatia rutiera poate sa fie distractiva si mai mult, poate aduce premii. 


Anul acesta, GRSP România (Parteneriatul Global pentru Siguranţă Rutieră), Michelin România şi Poliţia Rutieră Română organizează un eveniment dedicat responsabilizării publicului din ţara noastră.


Evenimentul a fost botezat Zilele Siguranţei Rutiere Michelin şi a poposit deja în două oraşe din ţară, Zalău şi Ploieşti.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

milioane, oameni, anual, accidente, circulatie, Despre, siguranta, rutiera, Romania