rss

5 motive sa alegi un service de mecanica Auto Soft 2020! De ce este bine sa mergi la profesionisti

Si cand spunem AutoSoft nu vorbim de anvelope ci de mecanica auto.

5 motive sa alegi un service de mecanica Auto Soft 2020! De ce este bine sa mergi la profesionisti

1: E mereu aglomerat și niciun loc liber!


Cum e la AUTO SOFT?


Disponibilitate imediată. Poți face oricând o programare la service-urile AUTO SOFT pentru o problemă mecanică nepresantă, putând alege intervalul orar convenabil pentru tine. Dar ce faci când s-a stricat ceva la mașină în timp ce mergeai la serviciu? 


Știm că se pot întampla și lucruri neprevăzute, de aceea la service-urile noastre vei avea mereu loc pentru urgențe, nefiind nevoie de programare prealabilă. Piesele de schimb necesare ajung în maxim 2h de la comandă astfel încât timpul de așteptare este cu mult mai mic decât la alte service-uri auto.2: Mecanicul nu e profesionist!


Cum e la AUTO SOFT?


Diagnoza rapidă și eficientă. Echipa noastră este formată din tehnicieni profesioniști care în urma testelor realizate cu aparatură specifică pot pune un diagnostic corect pentru problemele apărute la mașină, intr-un timp foarte scurt și lucrează cu respect și atenție sporită.


3: Mecanicul face treabă de mântuială


Cum e la AUTO SOFT?
Echipă profesionistă. Echipa AUTO SOFT este formată numai din profesioniști care cunosc aparatura de lucru în detaliu și îți pot oferi soluțiile cele mai bune pentru nevoile mașinii tale. Sunt mereu veseli și atenți și lucrează cu minuțiozitate și transparență pentru ca rezultatul să fie cel scontat.


4: Mecanicul face reparații inutile pentru a umfla costul final


Cum e la AUTO SOFT?


 Diagnoză și preț corecte. Încrederea pe care ne-o acordă clienții noștri este foarte importantă pentru noi, de aceea la toate serviciile oferite în service-urile AUTO SOFT vei avea parte de transparență în diagnosticarea problemelor cu care se confruntă vehiculul tău și care este prețul final pe care trebuie să îl plătești.Diagnosticul pus de echipa noastră este realizat în urma unor teste de diagnoză pe care il poti oricând verifica.


 Devizul cu problemele întâlnite și cu prețul lucrării este printat pentru a-l putea parcurge împreună cu tehnicianul nostru înainte de orice reparație.
5: Nu pot asista la reparații

Cum e la AUTO SOFT?


Poți oricând asista! Este foarte important pentru noi ca toate operațiunile efectuate în service-urile noastre să se realizeze rapid, eficient și în deplină siguranță. Pentru ca acest lucru să se întâmple am dotat service-urile AUTO SOFT ccu aparatură de ultimă generație care înjumătățesc timpul de lucru și îți oferă siguranța lucrului bine făcut!


Avem și spații generoase de așteptare pentru ca tu să te simți conforatbil în timp ce ți se repară mașina.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
mecanica autosoft, unde repar masina bucuresti, retea service autosoft, mecanica autosoft 2020, service mecanica autosoft 2020