rss

98% din Lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva este GATA! CNAIR nu vrea sa-l dea in folosinta

Vezi imagini in premiera cu celebra portiune Lot 4 din A1.

98% din Lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva este GATA! CNAIR nu vrea sa-l dea in folosinta

Un pasionat al infrastructurii din comunitatea noastră a făcut ieri un fotoreportaj între Brănișca și Șoimuș, parte din lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva. Pe forum aveți toate pozele și dezbateri: http://bit.ly/2P3fVMZ.
Constructorul (UMB) a finalizat în mare măsură cei aproximativ 22 km ai tronsonului, stadiul fizic fiind în jur de 95%. Punctul nevralgic rămâne celebrul deal "al liliecilor", acolo unde se avansează la terasamentele din pământ armat, taluzări și la lucrările hidrotehnice.Din păcate, faimosul versant dă bătăi de cap în continuare. În weekend a avut loc o nouă alunecare. Cert este că va fi nevoie de întreținere atentă și constantă a sistemului de scurgere a apelor pluviale și a plaselor de protecție mult timp după inaugurarea probabilă din această toamnă.


Cerem responsabilitate maximă atât din partea antreprenorului general cât și a oficialilor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru a implementa soluțiile tehnice optime care se impun și măsuri de siguranță suplimentare în vederea deschiderii traficului în 2019.
În plus, solicităm o analiză obiectivă a riscurilor de alunecări și căderi de pietre de pe versant și monitorizarea nonstop a zonei astfel încât șoferii să circule în deplină siguranță.


CNAIR poate sa deschida traficul pe acasta distanta cu iesire de pe autostrada chiar inainte de dealul liliecilor. Adica soferii pot scurt 20 de km mers pe drumuri judetene.


#AutostradaA1 #AutostradaLugojDeva


Sursa: "marcelbanu" (membru www.peundemerg.ro)
Autor: AL
Sursa: Autolatest & ProInfrastructura

Tags:
#AutostradaA1 #AutostradaLugojDeva 2019, dealul liliecilor, autolatest