rss

A aparut prima Tesla Model 3 Plug-in Hybrid! Adica are un motor pe benzina/GPL de 54 CP

Fanii masinilor pe benzina pot rasufla usurati pentru ca acum avem si un model Tesla pe benzina.

A aparut prima Tesla Model 3 Plug-in Hybrid! Adica are un motor pe benzina/GPL de 54 CP

Este vorba de un un sistem care are un pret de 10.000 euro in plus fata de cel al masinii si care introduce in premiera in portbagajul din fata un motor pe benzina clasic cu doi cilindri.


Acesta ofera o putere maxima de 54 CP si este alimentat dintr-un rezevor de benzina care se monteaza sub portbagaj si care permite masinii sa atinga o autonomie electric+benzina de peste 1.000 de km.


Conform surselor acest motor construit de carte austriecii de la Obrist poate sa fie convertit si pe GPL pentru ca in realitate vorbim de un motor clasic pe benzina cu injectie multipunct.


Masina consuma acum 2 litri de benzina pentri fiecare 100 de km.


Noul motor se numeste Obrist Mark II si este constrit 100% de catre austrieci, motor care intr-un pachet de conversie poate sa reprezinte o solutie foarte buna pentru cei care parcurg zilnic peste 500 de km si nu au timp sa ajunga intr-o statie Supercharger.


Spre suprinderea fanilor Tesla aceste "tuning" urmeaza sa intre in productie de mare serie pentru ca in Europa nu avem o retea de chargere foarte bine dezvoltata.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
tesla model 3 phv obrist, obrist mark II engine, lpg obrist mark II engine 2020, Tesla Model 3 Plug-in Hybrid, prima tesla hybrid