rss

A crescut numarul soferilor periculosi pe sosele! Politia Rutiera TOLEREAZA aceste derapaje

Asa cum spuneam si in trecut singurii vinovati pentru producerea accidetelor rutiere sunt cei de la Politia Rutiera.

A crescut numarul soferilor periculosi pe sosele! Politia Rutiera TOLEREAZA aceste derapaje

Murim pentru că în România nu se mai respectă regulile de bază la volan și pentru că acest lucru este trecut cu vederea de către autorități.


Un șef din poliție îmi spunea că dacă ar sancționa toate abaterile pe care le vede în trafic, în drumul său de acasă la birou, nu ar mai ajunge niciodată la muncă, pentru că ar scrie amenzi toată ziua.
EXACT ASTA AR TREBUI SĂ FACĂ: să scrie amenzi. În schimb, omul închide ochii și merge mai departe. 


Toate aceste se întâmplă pentru că Poliția Rutieră TOLEREAZĂ încălcările legii, considerând, GREȘIT, că aceste nu sunt importante. În cazul de mai sus, dacă șoferul nu ar fi vorbit la telefon, poate că cei cinci ar fi fost astăzi în viață.


Vezi ce zic cei de la Politie! Recunosc ca au crescut accidentele grave!


„În perioada sezonului estival, lucrătorii MAI au intervenit la aproximativ 212.000 de evenimente şi au aplicat aproximativ 600.000 de sancţiuni contravenţionale.


În această perioadă a sezonului estival aici, pe litoral, au fost detaşaţi 182 de poliţişti şi 132 de cadre din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului prin scăderea timpilor de intervenţie la evenimentele sesizate.


În această perioadă, poliţiştii şi jandarmii au asigurat măsurile de ordine la aproximativ 10.000 de manifestaţii publice”, a afirmat purtătorul de cuvânt al MAI.   
S-a constatat o uşoară creştere a depistării persoanele care conduc sub influenţa substanţelor psihoactive şi nu numai, în ceea ce priveşte conducerea sub influenţa alcoolului, la fel s-a constatat o uşoară creştere.


În perioada sezonului estival au fost reţinute 42.000 de permise de conducere, cu 20 la sută mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. Dintre acestea, 6.600 au fost reţinute pentru consumul de alcool şi conducere sub influenţa alcoolului.
s

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
politia rutiea de vina pentru accidente, politia rutiera nu da amenzi cnair, politia rutiera nu da amenzi soferilor teribilisti, soferi bauti la volan, brigada rutiera probleme amenzi, de ce nu da amenzi politia