rss

A inceput constructia Autostrazii A1 Pitesti-Sibiu! Primul lot este Sibiu-Boita

Austriecii de la Porr au inceput constructia primului lot al autostrazii Pitesti-Sibiu A1 2019.

A inceput constructia Autostrazii A1 Pitesti-Sibiu! Primul lot este Sibiu-Boita

Primul km de autostrada a inceput sa fie pregatiti pentru mult asteptata autostrada A1.


Austriecii de la Porr au deschis săptămâna aceasta şantierul pe lotul Sibiu – Boiţa din Autostrada Sibiu – Piteşti (A1), potrivit pasionaţilor de infrastructură.
Constructorul austriac Porr a emis la începutul lunii august prima factură aferentă contractului de proiectare şi execuţie a secţiunii 1 din Autostrada Sibiu – Piteşti. În valoare de 4,68 milioane de lei, această factură a fost decontată pe 20 august, potrivit datelor din Registrul Operaţiunilor Generatoare de Obligaţii de Plată (ROGOP) al CNAIR.
Amintim că în aprilie 2019 a fost semnat contractul cu austriecii de la Porr pentru secţiunea 1. Ulterior ei au derulat activitatea de proiectare, potrivit unor imagini surprinse în iulie de pasionaţii de infrastructură.Autostrada Sibiu – Piteşti este o parte importantă a Coridorului 4 Pan-European, care traversează ţara de la vest la est. Aceasta este cerută şi de către Dacia – Renault, cel mai mare exportator al României.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Autostrazii A1 Pitesti-Sibiu 2020, incep lucrarile la Autostrazii A1 Pitesti-Sibiu, sibiu boita lucrari 2020, pe unde trece Autostrazii A1 Pitesti-Sibiu, probleme Autostrazii A1 Pitesti-Sibiu, cnair Autostrazii A1 Pitesti-Sibiu