rss

A inceput productia noului BMW Seria 7 Sedan facelift 2019

La aproximativ trei ani şi jumătate de la lansarea celei de-a şasea generaţii, vârful de gamă al mărcii BMW a fost revizuit complet şi a primit un design care impresionează.

A inceput productia noului BMW Seria 7 Sedan facelift 2019

Sistemul plug-in hybrid cu motor cu şase cilindri debutează la noul BMW Seria 7


Pentru prima dată la un automobil al BMW Group, un sistem plug-in hybrid va fi disponibil cu un motor cu şase cilindri. La BMW 745e / 745Le, un motor cu şase cilindri dispuşi în linie, care dezvoltă 286 CP, este combinat cu un motor electric de 113 CP, pentru o putere totală a sistemului de 394 CP.Noul BMW Seria 7 este primul automobil al BMW Group ce dispune de baterie din cea de-a patra generaţie. Cea mai nouă tehnologie a celulelor de baterii oferă sedanului de lux o autonomie electrică de până la 58 kilometri (valoare provizorie măsurată în ciclu WLTP), asigurând condus cu emisii locale zero.


Bateria montată la BMW 745e / 745Le este produsă la Dingolfing, la doar câţiva kilometri distanţă, la Centrul de Competenţă pentru Producţia e-drive (Uzina de componente 2.2).


De acolo, Dingolfing aprovizionează deja uzinele de automobile BMW Group din lumea întreagă cu baterii şi motoare electrice pentru producţia maşinilor electrificate.Uzina BMW Group din Dingolfing


Uzina din Dingolfing este una dintre cele 30 de locaţii de producţie pe care BMW Group le are pe mapamond.


În fiecare zi, aproximativ 1.500 de automobile BMW Seria 3, Seria 4, Seria 5, Seria 6, Seria 7 şi Seria 8 părăsesc linia de asamblare a uzinei auto 2.4. În 2018, uzina a produs aproape 330.000 de automobile.


În prezent, uzina din Dingolfing are o forţă de muncă de aproximativ 18.000 de angajaţi şi 800 de stagiari.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

inceput, productia, noului, Seria, Sedan, facelift, 2019