rss

AAA Auto ofera Garantie Dubla pentru toate automobilele SH comercializate

Dealerul de automobile rulate AAA Auto, parte a New Kopel Group, oferă acum Garanție Dublă, cea mai mare garanție pentru vehicule rulate din România: doi ani în limita a 30.000 km.

AAA Auto ofera Garantie Dubla pentru toate automobilele SH comercializate

AAA Auto New Kopel, unul dintre principalii dealeri de automobile rulate din România, dublează acum gratuit garanția oferită pentru orice automobil cumpărat, atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice. Anterior, oferta companiei includea garanție „din bară în bară” pentru un interval de 12 luni, în limita unui rulaj de 20.000 km.


„Prin Garanție Dublă aducem o nouă inovație în piață și un avantaj suplimentar pentru clienții noștri. Practic, timp de doi ani, cel mai lung interval de garanție disponibil pentru o mașină second hand în România, cumpărătorul este asigurat că nu are costuri ascunse și nu va cheltui în plus, în afară de reviziile periodice, pentru mașină”, a declarat Eugen Măciucă, brand manager AAA Auto New Kopel.Garanția Dublă „din bară în bară” de la AAA Auto acoperă defecțiunile apărute la grupul motopropulsor, caroserie, instalația de aer condiționat și alte angrenaje ale automobilului pentru o perioadă de doi ani, și elimină cheltuielile neprevăzute pentru orice cumpărător. Circa 85% din automobilele rulate din oferta AAA Auto au o vârstă de până la doi ani, un rulaj mediu de 50.000 km și sunt supuse unui test tehnic riguros înainte de comercializare.


Campania Garanție Dublă de la AAA Auto este completată cu suport pentru obținerea finanțării și cu o ofertă pe măsură: achiziție și în rate, de la 59 euro/lună, cu TVA inclusă.  


Parcul de automobile rulate al companiei cuprinde o ofertă constantă de 100 de modele și peste 18 mărci disponibile. Fiecare autoturism, automobil 4 x 4 sau vehicul comercial de la AAA Auto are:  • Istoric verificat și un singur proprietar anterior. 

  • Cea mai mare garanție disponibilă în România: doi ani în limita a 30.000 km. 

  • Verificare tehnică. 

  • Mașină de înlocuire pentru  perioada reparațiilor cuprinse în garanție.

  • Suport pentru obținerea finanțării.


AAA Auto New Kopel este divizia specializată în automobile rulate a New Kopel Group și unul dintre cei mai importanți jucători din piața de mașini rulate din România. Compania a luat naștere, în anul 2009, prin parteneriatul cu AAA Auto, lider pe piața de vânzări de mașini second hand din Europa.


Volumul comercializat de companie în cursul anului trecut a ajuns la circa 1.000 de unități, 85% dintre automobile având o vîrstă medie de până la 2 ani.


Oferta a AAA Auto New Kopel cuprinde în mod constant peste 100 de modele de autoturisme, vehicule 4x4 și vehicule comerciale.


Serviciile AAA Auto permit rezervarea online a mașinii dorite din parcul auto, transparență, cumpărătorul având acces la întregul istoric al mașinii, iar „garanția din bară în bară” acoperă orice defecțiune apărută în cei doi ani de la achiziție. Automobilele AAA Auto au un singur proprietar anterior și ITP valabil cel puțin un an.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
aaaauto, new koppel group romania, garantie masini aaauto, pret masina sh cu garantie, oferta masini aaauto, valoare reziduala