rss

Accidentele grave se pot evita in Bucuresti daca se realizeaza treceri de pietoni inaltate

In urma accidentului teribil de acum cateva zile revenim cu cea mai eleganta solutie pentru a reduce viteza soferilor in zonele periculoase din Bucuresti.

Accidentele grave se pot evita in Bucuresti daca se realizeaza treceri de pietoni inaltate

Masina care a creat tragedia rula cu peste 200 de km/h in oras, insa daca pe Soseaua Chitilei Sector 1 erau amplasate aceste treceri de pietoni inaltate masina vitezomanului nu mergea mai tare de 30 de km/h.
Pentru a intelege mai bine ce reprezinta acest tip de trecere de pietoni poti merge in Sofia sau chiar si in Giurgiu unde au fost implementate aceste sisteme, iar accidentele au scazut cu pana la 90%.


Daca mergi tare te duci in service cu tot ceea ce inseamna pivoti, amortizoare sau caseta de directie, iar soferii aleg automat sa mearga mai incet.
Sunt zone une intreaga intersectie este inaltata pe toate sensurile pentru a creste si mai mult siguranta pietonilor si a celorlalti participani la trafic.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
treceri pietoni inaltate, intersectii inaltate pentru a reduce viteza, accident chitila sector 1 psd, lipsa limitoare viteza treceri pietoni, viteza socala 30 de km/h