rss

Acestea sunt noile motoare Dacia/Renault gasite pe noul model Mercedes Clasa A 2018

Foarte multi clienti de masini germane ne intreaba care sunt motoarele Mercedes produse de catre Dacia/Renault.

Acestea sunt noile motoare Dacia/Renault gasite pe noul model Mercedes Clasa A 2018

Aceasta problema vine dupa multi ani de masini Mercedes care au fost construite cu motoare 100% Renault, masini care in realitate aveau o valoare de revanzare mult mai mica decat cea a versiunilor cu motore Mercedes.Exact pentru acest lucru prezentam astazi intreaga gama de motorizari Dacia/Renault care echipeaza noul model Mercedes Clasa A.


Pentru a vedea cum arata un motor Renault pe o masina Mercedes trebuie sa ne uitam la capacitatea sa, adica motorizarea pe benzina gasita pe A180 si A200 care are o cilindree de 1.332 cmc este una RENAULT! Motorul se numeste M282 in nomenclatura germanilor!
Daca vedem motorul diesel cu cilindreea de 1.5 litri sau 1.461 cmc avem de fata motorul Dacia care se regaseste si pe modelele Logan si Sandero.


Momentan doar motorul pe benzina care echipeaza A250 este unul de origine Mercedes, motor care din pacate nu este unul de volum pentru ca este si cel mai scump din gama germanilor.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
mercedes clasa a 2018, clasa a motor renault, clasa a 2018 motor dacia, 1.5 dci mercedes clasa a, 1.4 benzina tce mercedes clasa a 2018