rss

Acestea sunt principalele masini care au murit in anul 2019

Anul trecut a reprezentat si pierderi la capitolul modele cunoscute.

Acestea sunt principalele masini care au murit in anul 2019

Multe dintre aceste masini au fost vedete in segmentul lor in anii trecuti, insa vanzarile lor au scazut atat de mult incat constructorii au decis ca aceste masini sa iasa complet din productie.Aici amintim modele precum Jaguar XJ care pe langa faptul ca are o varsta venerabila nu a mai avut nici o sansa in fata celor de la BMW cu Seria 7 sau Mercedes Clasa S.
Tot un model premium care iese complet din productie este gama BMW Seria 6 GranCoupe insa si mai micul BMW Seria 3 GT care nu a reusit sa afiseze vanzari importante pentru o masina bazata tehnic pe un F30.Un alt mare perdant este Mercedes SL care iese complet din productie impreuna cu INTRAGA marca smar auto, micutele maisni intrand in istorie complet.


Si italianul Maserati GranTurismo iese din productie dupa mai bine de 13 ani de productie cu vanzari bune doar in prima parte a carierei.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
masini scoase din productie 2019, vw golf 7 ultimul an de productie 2019, bluick cascada ope cascada 2019, bmw seria 3 GT iese din productie, mercedes sl out 2019