rss

Acestea sunt problemele instalatiilor de GPL pe masini SH importate din Europa de Vest

In urma cu mai bine de 1 an spuneam cititorilor nostri ca de foarte multe ori cei care aduc masini cu gaz din Europa de Vest in Romania sufera din momentul punerii lor in circulatie.

Acestea sunt problemele instalatiilor de GPL pe masini SH importate din Europa de Vest

In primul rand NOI NU RECOMANDAM ACESTE MASINI cu gaz montat in Europa de Vest pentru ca aici in Romania nu aveti un service pentru mentenanta acestor instalatii.
Sunt cazuri cand masinile SH vin cu instalatii italiene cu probleme de functionare care pentru a schimba sa spunem un vaporizator avem un pret real de 2.000 lei! Adica cam cat costa o instalatie Tomasetto NOUA cu montaj inclus!


O alta situatie este cea in care masina SH din vest are o instalatie GPL montata de fabrica si are un calculator de gaz integrat in cel al motorului pe benzina, iar daca se strica oricare dintre ele costurile reale sunt de peste 1.000 euro! Asta daca exista suport la dealerul marcii in Romania.
Si poate cea mai mare problema este cea a butelei expirate, moment in care masina este respinsa la RAR! Costurile de inlocuire al unei butelii incepe de la suma de 200 Euro!


RECOMANDAREA noastra este SA NU CUMPARATI MASINI CU GPL DIN EUROPA DE VEST! Chiar daca preturile par bune la prima vedere!

SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA AICI:


3 ani garantie fara limita de km!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.00


Pentru a raspunde prompt puteti sa timiteti si un email pe adresa:


AUTOGAZBUCURESTI@GMAIL.COM


contactati importatorul AICI!

Sursa AICI

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
masini sh cu gpl, probleme gpl omologare rar montate germania, probleme instaltii montate olanda, rar butelie expirata masini gpl franta, gpl siguranta, gpl foc, incendiu gpl, monteaza gpl, accident masina gpl, accident masina gaz, gpl nu explodeaza, siguranta multivalva gpl, tomasetto, msm rezervoare gaz, stag, ecu agc, ecu stag qbox, pret redus gpl, instalatii gpl second hand, calculator stag 200 second hand, calculator agc compact second hand, montaj gpl sh, service gpl bucuresti, pret mic instalatie gpl, tomasetto 0.9 tce, tomasetto 1.0 sce, service gpl bucuresti, oferte pret gpl tomasetto 2019, unitati service gpl, consum gpl logan tce, consum gpl bucuresti, #pretfgpl #tomasettobucuresti #consumgplmasina #servicegpl #tomasettosector6 #tomasettosector5 #pretinstalatiegpl #tomasettosaulandirenzo? #pretgplromania2019 #celmaibunservicegpl #pretreviziegpl #pre,