rss

ACR lanseaza aplicatia Street View Test pentru examenul auto 2015

V-ați întrebat vreodată în trafic “Cum și-o fi luat omul ăsta carnet?” ACR și-a pus această întrebare, dându-și seama că, probabil, unul dintre motive ar fi că metodele de testare a
cunoștințelor de legislație auto sunt aproape neschimbate de un secol.

ACR lanseaza aplicatia Street View Test pentru examenul auto 2015

Automobil Clubul Român a înființat prima școală de șoferi din România, în primăvara anului 1910, la vremea respectivă purtând numele de “Şcoala Oficială de Conducători de Automobile”. 105 ani mai târziu, ACR aduce o inovație în pregătirea celor care vor să obțină permisul de  conducere, dar și în aprofundarea cunoștințelor de legislație rutieră: “Street View Test”. Primele teste auto din lume formulate pe Google Street View.  Noua platformă streetviewtest păstrează atât formatul și numărul de întrebări dintr-un  test auto tradițional, cât și timpul disponibil pentru rezolvare. 
 
Chestionarele auto formulate pe Google Street View de către instructorii ACR schimbă, pe de o  parte, paradigma testelor clasice auto, nepropunându-și să le înlocuiască, ci să le completeze.  


Scopul noului tip de teste este de a prezenta întrebări formulate pe situații reale, din viața de zi  cu zi, cu care viitorii șoferi se pot identifica mai bine, pentru că au loc pe străzile pe care chiar  vor conduce.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
street view test acr, google street view test, examen auto acr, scoala auto acr, test aplicatie street view, vezi daca treci testul auto, scoala de soferi, chestionare politie, examen auto 2015