rss

Actrita Margot Robbie devine imaginea Nissan in segmentul masinilor ecologice

Margot a prezentat trei noi proiecte pilot de dezvoltare durabilă pentru anul 2018, care au ca scop să valorifice competenţele, experienţa şi ingeniozitatea Nissan.

Actrita Margot Robbie devine imaginea Nissan in segmentul masinilor ecologice

Margot Robbie a declarat: "Lumea se electrifică, dar partea tristă este că atât de mulţioameni din diferite colţuri ale lumii sunt încă privaţi de accesul la o sursă fiabilă deelectricitate. Proiecte precum cele anunţate de Nissan astăzi pot face diferenţa în viaţade zi cu zi a oamenilor şi vor contribui la un viitor durabil şi mai sigur pentru toţi.


"Cele trei proiecte de mobilitate durabilă promovate de Nissan se vor concentra pecomunităţi identificate ca având cea mai mare nevoie sau care sunt expuse celor mai mari riscuri. Şi toate au ca scop să valorifice la distanţă puterea generată de bateriavehiculului electric:
Un sistem de tip micro-grid în Africa Sub-sahariană care va fi o sursă de energieregenerabilă pentru comunităţile locale. Aceasta va da rezidenţilor posibilitateasatisfacerii unor nevoi fundamentale precum accesul la educaţie şi asistenţămedicală.


Proiect comun cu municipalităţi locale în Europa pentru a livra un ecosistem pentruNissan EV. Acesta include echiparea unei clădiri rezidenţiale cu instalaţie solarăfotovoltaică, Nissan xStorage, tehnologie vehicle-to–grid (vehicul integrat în reţea caşi sursă mobilă de energie) şi o flotă de Nissan Leaf pentru car-sharing.Parteneriat cu organizaţii mondiale în zone predispuse la calamităţi naturale pentru aidentifica modalităţile în care oamenii şi tehnologiile Nissan pot fi de folos.


De exemplu, un Nissan e-NV200 echipat cu baterii va fi utilizat ca sursă de energiemobilă pentru a permite furnizarea de energie în caz de pană masivă de curent.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Margot Robbie imaginea Nissan, imagini Margot Robbie Nissan, actrita Margot Robbie, imagini sexy Margot Robbie, nissan Margot Robbie